Helgen har bestått i följande:

Fredag: Morsan kom förbi för lite skumpa och fika efter jobbet, sen hängde jag med Vlad och hans fruga på Old Corner för att fira ett tag.

Träffade även på Martin där.

Lördag: Sov som ett jäkla troll hela dagen mer eller mindre. Vaknade tidigt, runt 9. Kollade lite tv och serier fram till 1-tiden, somnade deluxe i sängen och vaknade upp halv 9 på kvällen. Var underbart att få sova ut efter några veckor av stress och taskig sömn.

Söndag: Vaknade upp runt 10, lallade runt i lägenheten och donagrejade fram till 2-3 då jag träffade Tony på bowlinghallen. Körde 3.5 rundor och sen körde vi ett boxnings-“spel”. Det är en apparat som man kan tävla i vem som slår hårdast. Jag har en mean ass hammerfist! Sen körde vi airhockey och basket. Kände mig som jag var 10 år igen. Var sjukt roligt.

Sen ikväll så har jag sett på Columbus Circle och halva Young Adult hittills.

Bra helg för att sammanfatta med hela med undantag mitt dåliga samvete att jag inte jobbat mer med det jag hade tänkt göra i helgen, men det är väl det veckodagarna är till för. Får köra en räd i morgon 🙂

/Gabe